Кристиан Костов печели „Евровизия”

May 5 '17 | By Plamen G. Pankow
Генералната му репетиция е на 6 май, тълпи от фенки го преследват в Киев

България ще бъде победител във втория полуфинал на „Евровизия” - такава прогноза дават представителите на световните медии след първата репетиция на Кристиан Костов в Киев. Момчето-чудо и неговата Beautiful Mess бяха аплодирани на крака от журналистите в Международния прес център и поведоха убедително класацията им с цели 97 точки, видя „Монитор”. На второ място е представителя на Хърватска с 50 точки, а на трето Белрус с 43.

Преборил свирепата настинка,

която го мъчеше на промо концертите в Лондон, Амстердам и Мадрид, Кристиан показа отлична техника и вокален нерв, който ускорява пулса и на най-големите лаици. На полуфинала на 11 май, който БНТ ще излъчи от 22 ч наше време, Костов ще излезе в спортно-елегантен костюм в черно и бяло, а медитативното звучене на Beautiful Mess ще бъде подсилено от графика с елементи на метеоритен дъжд.

„Да стъпя на тази сцена е моя мечта от години. Тя е зашеметяваща, а звукът в залата - перфектен. Въпреки вълнението, се чувствам уверен на голямата сцена. И това до голяма степен се дължи на силната подкрепа, която получавам. Тук е мястото да благодаря на Филип Киркоров и Дима Билан, на които искрено се възхищавам. От тях чух за себе си най-трогателните думи, за които копнее всеки творец”, обясни Костов. Талантът и харизмата му вече са създали съспенс сред делегациите на другите държави участнички и

те гледат на Кристиан като на „сериозна заплаха”,

издават за „Монитор” хора от обкръжението на певеца. Еуфорията около присъствието му в Киев вече се доближава до тази след пробива на Крис в българския X Factor – по улиците го преследват тълпи от тийнейджърки с молба за автограф, а утре той ще гостува в сутрешния блок на националната телевизия. Генералната репетиция е на 6 май, като преди това бг делегацията ще даде и официална пресконференция.

Надежда Попова - 04-05,2017


Монитор

Share:

Comments:

Plamen G. Pankow
May 8 '17
Пред нашето момче, наистина се очертават големи шансове
Plamen G. Pankow
May 16 '17
И стана втори
You need to sign in to comment

Related Articles